If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги интересува ме дали някой е сменял крушките на индикаторите за гориво, час и температура. Една от тези части не свети при мен и искам да я сменя. Ако можете да дадете съвет как става това ще съм благодарен.
Колеги интересува ме дали някой е сменял крушките на индикаторите за гориво, час и температура. Една от тези части не свети при мен и искам да я сменя. Ако можете да дадете съвет как става това ще съм благодарен.
1. Махаш маншона на скоростния - развиваш болтовете в дъното, мисля че 2 беха
2. Махаш пепелника - отзад има още - 2 май беха -Развиваш ги.
3. Любимата ми част - сваляш касетофона - отзад имаш 2 - еврейски звезди мисля че беха
4. Въртиш 3-те врътки за градуси, степени, посока на духане, докрай на ляво и с издърпване внимателно сваляш гумираните пръстени
5. Махаш цялата средна конзола - пластмасата.
6. Сменяш крушките - най-добре всички, че да не правиш всичко пак след месец
7. Сглабяш всичко
Нужни съпътстващи инструменти:
- богат, цветущ речник, съпътстващ работния процес
- студена биричка и готина кака да ти я носи
Като стигнеш до крушките най-добре смени всички(т."6" от поста на "radop")! Че след време сменените си светят, а старите почват да дават фира една по една! За т."4" на "radop",мога да кажа,че аз ги махнах моите хамалската,че нежно не искаха да излезнат !
Аз откакто съм ги сменил, 4 години не са ми давали проблеми! Иначе като цяло процедурата е много лесна!
Ако всичко свети и не исгасва може ли некоя букса да не базика на габарити стопове ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
ако може някой да прати линк как става на 166 сменяне на тея крушки на таблото ииии на рег номер+това самия номер е по нагоре от колкото трябва...чат ли сте
Comment